VATAN PARTİSİ VAN MİLLETVEKİL ADAYLARI BASINLA BULUŞTU

Vatan Partisi Van Milletvekili adayı ve basın sözcüsü Muhammed Emre Tekin tarafından milletvekili adaylarını tanıtımından sonra parti adına yapılacak projeler ve çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Tekin konuşmasında : “14 Mayıs’ta yapılacak olan 2023 seçimlerine sekiz adayımızla beraber girmiş bulunmaktayız. Türkiye genelinden bahsetmekte fayda var. Artık borçlanan Türkiye devri kapanmış, artık üreten Türkiye Vatan Partisi ile başlamıştır. Karanlık Türkiye devri bitmiştir. Artık ayrılıkçı bir Türkiye devri başlamaktadır. Artık komşu ihanet yoktur. Türkiye şimdiye kadar izlediği bütün politikalarda bir nevi konuşlarını dışlanmıştır. Vatan partisi programında üretim, devrim vardır. Üretim varsa her şey vardır. Biz sadece eski adımızdan da yola çıkarak, işçi köylü partisi olarak, en çok onların yanında durmak isteyenlerden bir tanesiyiz.

Şimdiki adımızla Vatan Partisi olarak, tüm Türkiye’deki hakları kucaklayan bir partiyiz. Bakın ki kira bedelleri üç yıl artış olmayacak ve beş yıl içerisinde herkes ev sahibi olacak. Politikamız gözler önünde, peki bunu nasıl yapacağız ? Şöyle bir öngörümüz var. İnsanlar çalışmıyor asıl ana temamız zaten işsizliği bitirmek olacak. Bakın Vatan partisini sadece yurtdışına kaçırılan ve tespit edilen 300 milyar $ para var biz bu parayı nasıl dışardan getireceğiz de çok iyi biliyoruz. Bu para nasıl Türkiye gelecek bu para Türkiye gelirse nasıl olacak? Bu paranın 1 milyarı Van’a girerse Van’da işsiz kalmayacak. 1 milyar Bitlis’te, 1 milyar Muşa girerse, işsizlik bittiği zaman her insan zaten gerekeni yapacaktır. Ziraat ATM’lerin önü çokça görebilirsiniz. Mükemmel bir kuyruk, herkes bir tane PTT kartı, bir tane ziraat kartı herkes devlet tarafından yatırılan maaşları çekmekle meşgul. İnsanlar çalışmadan rahat paraya çok alışmış, herkes çalışmaktan bu yana şu cümleleri duymaktayız. İnsanlar iş beğenmiyor, insanların çalışma ihtiyacı yok. Çünkü Devlet onlara bakıyor. Buda yanlış bir politika, eğer herkes çalışacak olsaydı kimse devlete muhtaç kalmazdı. Devlet namustur, hükümet geçicidir” dedi

Program Vatan Partisi eski İl başkanı ve Van 1.sıra Milletvekili adayı Akile Çevik’in basın mensuplarının sorularını cevaplamasıyla son buldu.