Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

AK PARTİ GEVAŞ MİTİNGİNE YOĞUN KATILIM

Siyaset 30.03.2024 - 16:52, Güncelleme: 30.03.2024 - 16:52 5020+ kez okundu.
 

AK PARTİ GEVAŞ MİTİNGİNE YOĞUN KATILIM

Van’ın Gevaş ilçesinde AK Parti yaptığı tarihi mitingine binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Mitingde konuşan belediye başkanı ve aynı zamanda belediye başkan adayı Murat Sezer, “Gevaş tarihinin en büyük mitingini şu an yapıyoruz” dedi.
Seçime 1 gün kala AK Parti’nin Van’daki adayları çalışmalarına devam ederken, 2019 yılında gerçekleştirilen yerel seçimde yüksek bir oyla Gevaş Belediye Başkanlığına seçilen ve bu seçimde de yeniden başkan adayı olan Murat Sezer, ilçede miting düzenledi. Binlerce kişinin katılım sağladığı mitingde alan hınca hınç dolarken, mitingde konuşan Başkan Adayı Sezer, Gevaş’ta tarihin en büyük mitinginin düzenlendiğini belirterek, “Reylerinizi bana emanet edin” diyerek vatandaşlardan oy istedi. AK PARTİ GEVAŞ’TAKİ MİTİNGDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI Sezer, eski Gevaş ile yeni Gevaş arasında dağlar kadar fark olduğunu dile getirerek şunları söyledi: “5 yıl öncesinin Gevaş’ı ile bugünün Gevaş’ı arasında dağlar kadar fark var. Elini vicdanına koyan her birey bu konuda bizimle aynı düşünüyor. Bizim sizden ricamız siyasi fikirlerinizi bir yana bırakıp Gevaş’ın hizmetlerle yeniden devam etmesi için var gücümüzle hareket edelim. Daha iki hafta önce Gevaş’ı Tarım ve Orman Bakanı ziyaret etti. Ondan ricada bulunduk, gölet, baraj istiyoruz dedik. O da dönüp eğer bu seçimde iyi bir başarı elde et, Ankara’ya gel, Tarım Bakanı da sensin dedi.” SEZER: GEVAŞ TARİHİNİN EN BÜYÜK MİTİNGİNİ ŞU AN YAPIYORUZ Bugün düzenlenen mitingin tarihi bir miting olduğunu belirten Sezer, “Hükümetin desteği olmazsa hiç kimse bu projeler hayata geçiremez. Gevaş tarihinin en büyük mitingini şu an yapıyoruz. Hepinizle gurur duyuyorum. Gevaş böyle bir kalabalığa daha önce tanıklık etmedi. 2019 yılında bu miting alanına çıktığım zaman vatandaşlarımıza sözler verdik. Bu vaatleri yapmaya namzediz dedik. Allah’a şükürler olsun projelerimizin tamamını hayata geçirdik. Eksiklerimiz olabilir ama inşallah bunları da tez vakitte gidereceğiz. Bir 5 yıl için daha bana reylerinizi emanet edin” dedi.   TÜRKMENOĞLU: GEVAŞ’TAN BÜYÜK BİR ZAFER İSTİYORUZ AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Gevaş’ta yeniden tarih yazacaklarını aktararak, “AK Bu meydanları nasıl doldurduysak yarın seçim sandıklarını da öyle dolduracağız. Gerekli olan desteği sizlerden istiyoruz. Bugün sizi burada çok coşkulu gördüm. Allah bu coşkunuzu eksik etmesin. Gevaş’ı saygıyla selamlıyorum. Allah’ın izniyle yarın Gevaş’ta yeni bir tarih yazacağız. Gevaş’tan büyük bir zafer istiyoruz” diye konuştu. SOĞANDA: GEVAŞ SEÇİME HAZIR Mitingde konuşan AK Parti Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyesi Zahir Soğanda, Gevaş’ın hazır olduğunu dile getirerek, “Gevaş bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hep arkasında durdu, bundan sonra da O’na destek verecektir. Cumhurbaşkanımızın emaneti Murat Sezer beyle yine devam diyecektir. Onun emaneti Abdulahat Arvas beye destek verecektir. Gevaş Van’ın en gözde ilçelerinden, tarihin başkenti, ters lalenin başkenti, yeşilin başkenti, ilim ve irfanın başkenti. Biz yarın sandık başına gittiğimizde yine hep birlikte Cumhurbaşkanımıza, Murat Sezer başkanımıza, Abdulahat Arvas başkanımıza ve meclis üyelerimize destek vereceğiz. Gevaş buna hazırdır. Bunu bu meydanda görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Van’ın Gevaş ilçesinde AK Parti yaptığı tarihi mitingine binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Mitingde konuşan belediye başkanı ve aynı zamanda belediye başkan adayı Murat Sezer, “Gevaş tarihinin en büyük mitingini şu an yapıyoruz” dedi.

Seçime 1 gün kala AK Parti’nin Van’daki adayları çalışmalarına devam ederken, 2019 yılında gerçekleştirilen yerel seçimde yüksek bir oyla Gevaş Belediye Başkanlığına seçilen ve bu seçimde de yeniden başkan adayı olan Murat Sezer, ilçede miting düzenledi. Binlerce kişinin katılım sağladığı mitingde alan hınca hınç dolarken, mitingde konuşan Başkan Adayı Sezer, Gevaş’ta tarihin en büyük mitinginin düzenlendiğini belirterek, “Reylerinizi bana emanet edin” diyerek vatandaşlardan oy istedi.

AK PARTİ GEVAŞ’TAKİ MİTİNGDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Sezer, eski Gevaş ile yeni Gevaş arasında dağlar kadar fark olduğunu dile getirerek şunları söyledi: “5 yıl öncesinin Gevaş’ı ile bugünün Gevaş’ı arasında dağlar kadar fark var. Elini vicdanına koyan her birey bu konuda bizimle aynı düşünüyor. Bizim sizden ricamız siyasi fikirlerinizi bir yana bırakıp Gevaş’ın hizmetlerle yeniden devam etmesi için var gücümüzle hareket edelim. Daha iki hafta önce Gevaş’ı Tarım ve Orman Bakanı ziyaret etti. Ondan ricada bulunduk, gölet, baraj istiyoruz dedik. O da dönüp eğer bu seçimde iyi bir başarı elde et, Ankara’ya gel, Tarım Bakanı da sensin dedi.”

SEZER: GEVAŞ TARİHİNİN EN BÜYÜK MİTİNGİNİ ŞU AN YAPIYORUZ

Bugün düzenlenen mitingin tarihi bir miting olduğunu belirten Sezer, “Hükümetin desteği olmazsa hiç kimse bu projeler hayata geçiremez. Gevaş tarihinin en büyük mitingini şu an yapıyoruz. Hepinizle gurur duyuyorum. Gevaş böyle bir kalabalığa daha önce tanıklık etmedi. 2019 yılında bu miting alanına çıktığım zaman vatandaşlarımıza sözler verdik. Bu vaatleri yapmaya namzediz dedik. Allah’a şükürler olsun projelerimizin tamamını hayata geçirdik. Eksiklerimiz olabilir ama inşallah bunları da tez vakitte gidereceğiz. Bir 5 yıl için daha bana reylerinizi emanet edin” dedi.  

TÜRKMENOĞLU: GEVAŞ’TAN BÜYÜK BİR ZAFER İSTİYORUZ

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Gevaş’ta yeniden tarih yazacaklarını aktararak, “AK Bu meydanları nasıl doldurduysak yarın seçim sandıklarını da öyle dolduracağız. Gerekli olan desteği sizlerden istiyoruz. Bugün sizi burada çok coşkulu gördüm. Allah bu coşkunuzu eksik etmesin. Gevaş’ı saygıyla selamlıyorum. Allah’ın izniyle yarın Gevaş’ta yeni bir tarih yazacağız. Gevaş’tan büyük bir zafer istiyoruz” diye konuştu.

SOĞANDA: GEVAŞ SEÇİME HAZIR

Mitingde konuşan AK Parti Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyesi Zahir Soğanda, Gevaş’ın hazır olduğunu dile getirerek, “Gevaş bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hep arkasında durdu, bundan sonra da O’na destek verecektir. Cumhurbaşkanımızın emaneti Murat Sezer beyle yine devam diyecektir. Onun emaneti Abdulahat Arvas beye destek verecektir. Gevaş Van’ın en gözde ilçelerinden, tarihin başkenti, ters lalenin başkenti, yeşilin başkenti, ilim ve irfanın başkenti. Biz yarın sandık başına gittiğimizde yine hep birlikte Cumhurbaşkanımıza, Murat Sezer başkanımıza, Abdulahat Arvas başkanımıza ve meclis üyelerimize destek vereceğiz. Gevaş buna hazırdır. Bunu bu meydanda görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.