Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

AK PARTİ VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Dünya 18.01.2024 - 16:16, Güncelleme: 18.01.2024 - 17:53 7131+ kez okundu.
 

AK PARTİ VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki ATO Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda 48 belediye başkan adayını açıkladı.   İstanbul’da 7 Ocak’ta 26 büyükşehir ve il belediye başkan adayı ismini paylaştıklarını hatırlatan Erdoğan, bugün de 48 büyükşehir ve il belediye başkan adayını daha açıklayacaklarını söyledi.   Adayları tebrik eden Erdoğan, adaylara seçim çalışmalarında ve daha sonrasında şehirlere verecekleri hizmetlerde başarılar diledi.       BÜYÜKŞEHİR ADAYI ARVAS OLDU Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı önceki dönem Van milletvekili Abdulahat Arvas oldu. Abdulat Arvas Kimdir? Abdulahat Arvas, 27 Ekim 1969 da Erciş’te dünyaya geldi. Babasının ismi Cebrail, annesinin ismi Medine’dir. Abdulahat Arvas, Van İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Arapça dili ve Kur’an ilimleri üzerine medrese eğitimi aldı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi öğrenimi devam etmektedir. Abdulahat Arvas, sanayici ve işadamı olarak, Van, Adana ve Kocaeli Organize Sanayi Bölgelerinde üretim tesisleri bulunmaktadır. Abdulahat Arvas, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Van Kurucu Şube Başkanlığı, Önder İş Dünyası Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÖNSİAD) Van Kurucu Şube Başkanlığı, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Disiplin Kurulu Başkanlığı, Van Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Kurul Üyeliği, Van Valiliği Mikro Kredi Sosyal Yardımlaşma ve Danışma Kurul Üyeliği, Van İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (VİMDER) Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Halen birçok iktisadi ve sosyal sivil toplum kuruluşundaki faaliyetlerini sürdürmektedir. AK Parti Van İl Başkan Yardımcılığı ve 27. Dönem Van Milletvekilliği görevinde de bulunan Arvas, 28. Dönemde de 3. Sıra Van milletvekili adayıydı.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki ATO Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda 48 belediye başkan adayını açıkladı.

 

İstanbul’da 7 Ocak’ta 26 büyükşehir ve il belediye başkan adayı ismini paylaştıklarını hatırlatan Erdoğan, bugün de 48 büyükşehir ve il belediye başkan adayını daha açıklayacaklarını söyledi.

 

Adayları tebrik eden Erdoğan, adaylara seçim çalışmalarında ve daha sonrasında şehirlere verecekleri hizmetlerde başarılar diledi.

 

 

 

BÜYÜKŞEHİR ADAYI ARVAS OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı önceki dönem Van milletvekili Abdulahat Arvas oldu.

Abdulat Arvas Kimdir?

Abdulahat Arvas, 27 Ekim 1969 da Erciş’te dünyaya geldi. Babasının ismi Cebrail, annesinin ismi Medine’dir. Abdulahat Arvas, Van İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Arapça dili ve Kur’an ilimleri üzerine medrese eğitimi aldı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi öğrenimi devam etmektedir. Abdulahat Arvas, sanayici ve işadamı olarak, Van, Adana ve Kocaeli Organize Sanayi Bölgelerinde üretim tesisleri bulunmaktadır.

Abdulahat Arvas, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Van Kurucu Şube Başkanlığı, Önder İş Dünyası Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÖNSİAD) Van Kurucu Şube Başkanlığı, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Disiplin Kurulu Başkanlığı, Van Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Kurul Üyeliği, Van Valiliği Mikro Kredi Sosyal Yardımlaşma ve Danışma Kurul Üyeliği, Van İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (VİMDER) Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Halen birçok iktisadi ve sosyal sivil toplum kuruluşundaki faaliyetlerini sürdürmektedir.

AK Parti Van İl Başkan Yardımcılığı ve 27. Dönem Van Milletvekilliği görevinde de bulunan Arvas, 28. Dönemde de 3. Sıra Van milletvekili adayıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.