Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Van Mitingine Yoğun Katılım

Gündem 15.03.2024 - 21:55, Güncelleme: 15.03.2024 - 21:55 1738+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Van Mitingine Yoğun Katılım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi yoğun katılımla gerçekleştirilecek. Van Beşyol miting alanını hınca hınç dolduran kalabalık izdihama neden oldu.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin Van Beşyol meydanında düzenlediği mitingine yoğun katılımla gerçekleşti. Miting alanını dolduran rakamı Cumhurbaşkanı emniyetin verdiği rakamı kürsüde 55 bin kişi olarak açıkladı. öte yandan Cumhurbaşkanı Çevreyolu ve Güzeldere Tüneli bitirme tarıhını de açıkladı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van’da yapılan çalışmalardan söz etti. Van’da birçok yol çalışmasının devam ettiğini söyleyen Erdoğan, Çevre Yolu ve diğer bir çok yol için tarih verdi. Van’da Ak Parti iktidarları döneminde yapılan yatırım ve hizmetlerden söz eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Van çevre yolunun kalan kısmını Erciş-Muradiye çaldıran yolunu, Van-Özalp Kapıköy yolunu, Edremit-Gevaş ayrımı yolunu, Adilcevaz-Erciş yolunu, Van-Muradiye ayrımı yolunu önümüzdeki yıl (2025), Erciş-Patnos yılını bir sonraki yıl bitirmeyi hedefliyoruz. Şehrimize kazandırmakta kararlı olduğumuz bir diğer eser de Bahçesaray tünelidir. Demiryollarında da Van il sınırlarında mevcut hatları komple yeniledik. Van gölü ne gemi tesisi yaptık. İki feribotu işletmeye aldık. Edremit ve Dereboylu iskelelerini, Edremit tekne barınağını inşa ettik. Gevaş Akdamar iskelesini onardık. Tatvan ve Van feribot iskelelerini yenilenmesini büyük oranda tamamladık.”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi yoğun katılımla gerçekleştirilecek. Van Beşyol miting alanını hınca hınç dolduran kalabalık izdihama neden oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin Van Beşyol meydanında düzenlediği mitingine yoğun katılımla gerçekleşti.

Miting alanını dolduran rakamı Cumhurbaşkanı emniyetin verdiği rakamı kürsüde 55 bin kişi olarak açıkladı.

öte yandan Cumhurbaşkanı Çevreyolu ve Güzeldere Tüneli bitirme tarıhını de açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van’da yapılan çalışmalardan söz etti. Van’da birçok yol çalışmasının devam ettiğini söyleyen Erdoğan, Çevre Yolu ve diğer bir çok yol için tarih verdi.

Van’da Ak Parti iktidarları döneminde yapılan yatırım ve hizmetlerden söz eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Van çevre yolunun kalan kısmını Erciş-Muradiye çaldıran yolunu, Van-Özalp Kapıköy yolunu, Edremit-Gevaş ayrımı yolunu, Adilcevaz-Erciş yolunu, Van-Muradiye ayrımı yolunu önümüzdeki yıl (2025), Erciş-Patnos yılını bir sonraki yıl bitirmeyi hedefliyoruz. Şehrimize kazandırmakta kararlı olduğumuz bir diğer eser de Bahçesaray tünelidir. Demiryollarında da Van il sınırlarında mevcut hatları komple yeniledik. Van gölü ne gemi tesisi yaptık. İki feribotu işletmeye aldık. Edremit ve Dereboylu iskelelerini, Edremit tekne barınağını inşa ettik. Gevaş Akdamar iskelesini onardık. Tatvan ve Van feribot iskelelerini yenilenmesini büyük oranda tamamladık.”

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.