Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

BADEM AĞAÇLARIN ÇİÇEK AÇTIĞI AKDAMAR ADASI GÖRSEL ŞÖLEN SUNUYOR

Yaşam 20.04.2023 - 13:06, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 2201+ kez okundu.
 

BADEM AĞAÇLARIN ÇİÇEK AÇTIĞI AKDAMAR ADASI GÖRSEL ŞÖLEN SUNUYOR

Van'ın Gevaş ilçesinde bulunan Akdamar Adası baharın gelişiyle çiçek açan badem ağaçları doğaseverlere ve ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.
Yılın her döneminde ayrı güzellik sunan Akdamar Adası’na her yıl yerli ve yabancı binlerce kişi ziyaret ediyor. Turistlerin yanı sıra adanın eşsiz güzelliğini ölümsüzleştirmek için doğasever ve fotoğrafçıların da yoğun ilgisini çekiyor  Akdamar Adası içinde yer aldığı Van Gölü'nün maviliği, karşısında bulunan Artos dağının beyaz karları ve rengârenk çiçek açan badem ağaçlarıyla eşsiz manzarasıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Gevaş ilçesinden tekne ile yaklaşık 20 dakika süren yolculuğun ardından Akdamar Adasına ulaşılmaktadır. Adayı gezen vatandaşlar ise adanın badem ağaçlarıyla daha da güzelleştiğini ifade ederek, bu güzelliği herkesin görmesi gerektiğini söylediler. Murat Sezer-Gevaş Belediye Başkanı: “ Mesut Avcı-Tekne Kaptanı:  
Van'ın Gevaş ilçesinde bulunan Akdamar Adası baharın gelişiyle çiçek açan badem ağaçları doğaseverlere ve ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.

Yılın her döneminde ayrı güzellik sunan Akdamar Adası’na her yıl yerli ve yabancı binlerce kişi ziyaret ediyor.

Turistlerin yanı sıra adanın eşsiz güzelliğini ölümsüzleştirmek için doğasever ve fotoğrafçıların da yoğun ilgisini çekiyor

 Akdamar Adası içinde yer aldığı Van Gölü'nün maviliği, karşısında bulunan Artos dağının beyaz karları ve rengârenk çiçek açan badem ağaçlarıyla eşsiz manzarasıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Gevaş ilçesinden tekne ile yaklaşık 20 dakika süren yolculuğun ardından Akdamar Adasına ulaşılmaktadır. Adayı gezen vatandaşlar ise adanın badem ağaçlarıyla daha da güzelleştiğini ifade ederek, bu güzelliği herkesin görmesi gerektiğini söylediler.

Murat Sezer-Gevaş Belediye Başkanı: “

Mesut Avcı-Tekne Kaptanı:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.