Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

KAYATÜRK’TEN İLÇE SEÇİM OFİSLERİNE ZİYARET

Siyaset 12.05.2023 - 18:21, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 13254+ kez okundu.
 

KAYATÜRK’TEN İLÇE SEÇİM OFİSLERİNE ZİYARET

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk ilçe seçim bürolarında vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.
Erciş, Muradiye, Çaldıran ve Edremit seçim bürolarını ziyaret eden ve vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Kayatürk aldığı destekle seçimlere emin adımlarla ilerliyor. Her gittiği yerde güler yüz ve samimiyetle karşılanan Kayatürk, Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek, Her mahallemizde, her köyümüzde, her ilçemizde, her sokağımızda ve de her evimizde sorunlarının çözümünü bekleyen kardeşlerimiz için tüm gücümüzle gayret edeceğimizin sözünü veriyorum. Vatandaşlarımızın güçlü desteği ile Van’ımıza hizmetlerin en iyisini yapacağız dedi.
AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk ilçe seçim bürolarında vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Erciş, Muradiye, Çaldıran ve Edremit seçim bürolarını ziyaret eden ve vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Kayatürk aldığı destekle seçimlere emin adımlarla ilerliyor.

Her gittiği yerde güler yüz ve samimiyetle karşılanan Kayatürk, Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek, Her mahallemizde, her köyümüzde, her ilçemizde, her sokağımızda ve de her evimizde sorunlarının çözümünü bekleyen kardeşlerimiz için tüm gücümüzle gayret edeceğimizin sözünü veriyorum. Vatandaşlarımızın güçlü desteği ile Van’ımıza hizmetlerin en iyisini yapacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.