Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN'DA OXFORD COFFEE HOUSE HİZMETE AÇILDI

Ekonomi 06.11.2023 - 07:44, Güncelleme: 08.12.2023 - 03:56 2058+ kez okundu.
 

VAN'DA OXFORD COFFEE HOUSE HİZMETE AÇILDI

Van'da genç girişimci Burak Durak tarafından kurulan Oxford Coffee House, görkemli bir açılışla hizmete başladı.
İskele Caddesi üzerinde kurulan Oxford Coffee House’nin açılışına AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Van Demirciler, Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı Kenan Akalın, Brukiler Derneği Başkanı Şerif Erbenzer, eş dost ve akrabalar katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu kafenin açılış kurdelesini kesen AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, böyle bir girişimde bulunan genç girişimci Burak Durak’ı tebrik ederek, bol kazançlar diledi. Brukiler Derneği Başkanı Şerif Erbenzer ise bu tür işletmelerin Van’a hem ekonomik anlamda hem istihdam anlamında katkı sağladığını ifade ederek, işletmenin Van’a ve Vanlılara hayırlı olması dileklerinde bulundu. Açılışta konuşan Oxford Coffee House yöneticisi Burak Durak da, İskele Caddesi’nin Türkiye’nin ikinci büyük caddesi olduğunu hatırlatarak, caddenin gelişime elverişli olduğunu söyledi. İşletmeyi İskele Caddesinde kurmasının bir başka nedeninin de Van’da Maraş ve Cumhuriyet caddelerinde sıkışık kalan yoğunluğu biraz olsan yaymak adına böyle bir işletmeyi iskele Caddesinde kurduğunun altını çizen Durak, “Van’a kahve kültürünü aşılamak için böyle bir işletmeyi uygun gördük. Şuanda işletmemizde 78 çeşit kahvenin yanı sıra 28 çeşit tatlılarımız var. Yine pastalarımız günlük çıkarılarak müşterilerimizin hizmetine sunuluyor.  Halkımızın aileleriyle birlikte gelip oturabileceği, kahve eşliğinde sohbet edebileceği nezih ve ferah bir ortam oluşturduk. Bu manda tüm halkımızı kafemize bekliyoruz” dedi. İşletmede ilk etapta 13 kişinin istihdam edildiğini belirten Durak, bu istihdamın kış mevsiminde daha da artabileceğini söyledi. Hedeflerinin büyük olduğunu da sözlerine ekleyen Durak, “İkinci şubemizi Bitlis’in Tatvan ilçesinde üçüncü şubemizi ise Erciş ilçemizde açmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından açılış töreni kafenin gezilmesi ve ikramlarla sona erdi.
Van'da genç girişimci Burak Durak tarafından kurulan Oxford Coffee House, görkemli bir açılışla hizmete başladı.

İskele Caddesi üzerinde kurulan Oxford Coffee House’nin açılışına AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Van Demirciler, Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı Kenan Akalın, Brukiler Derneği Başkanı Şerif Erbenzer, eş dost ve akrabalar katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu kafenin açılış kurdelesini kesen AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, böyle bir girişimde bulunan genç girişimci Burak Durak’ı tebrik ederek, bol kazançlar diledi.

Brukiler Derneği Başkanı Şerif Erbenzer ise bu tür işletmelerin Van’a hem ekonomik anlamda hem istihdam anlamında katkı sağladığını ifade ederek, işletmenin Van’a ve Vanlılara hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Açılışta konuşan Oxford Coffee House yöneticisi Burak Durak da, İskele Caddesi’nin Türkiye’nin ikinci büyük caddesi olduğunu hatırlatarak, caddenin gelişime elverişli olduğunu söyledi. İşletmeyi İskele Caddesinde kurmasının bir başka nedeninin de Van’da Maraş ve Cumhuriyet caddelerinde sıkışık kalan yoğunluğu biraz olsan yaymak adına böyle bir işletmeyi iskele Caddesinde kurduğunun altını çizen Durak, “Van’a kahve kültürünü aşılamak için böyle bir işletmeyi uygun gördük. Şuanda işletmemizde 78 çeşit kahvenin yanı sıra 28 çeşit tatlılarımız var. Yine pastalarımız günlük çıkarılarak müşterilerimizin hizmetine sunuluyor.  Halkımızın aileleriyle birlikte gelip oturabileceği, kahve eşliğinde sohbet edebileceği nezih ve ferah bir ortam oluşturduk. Bu manda tüm halkımızı kafemize bekliyoruz” dedi.

İşletmede ilk etapta 13 kişinin istihdam edildiğini belirten Durak, bu istihdamın kış mevsiminde daha da artabileceğini söyledi. Hedeflerinin büyük olduğunu da sözlerine ekleyen Durak, “İkinci şubemizi Bitlis’in Tatvan ilçesinde üçüncü şubemizi ise Erciş ilçemizde açmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılış töreni kafenin gezilmesi ve ikramlarla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.