Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN’IN PARLAYAN YILDIZI: HERDEM TEMİZLİK

Ekonomi 20.02.2024 - 19:05, Güncelleme: 24.02.2024 - 19:06 1427+ kez okundu.
 

VAN’IN PARLAYAN YILDIZI: HERDEM TEMİZLİK

Doğunun incisi olan Van, büyüleyici doğası ve tarihi ile dikkat çekerken, son yıllarda sunduğu hizmet ile Herdem Temizlik ve Taşımacılık, kentin parlayan yıldızı haline geldi.
Van’da 13 yıldır temizlik ihtiyaçlarına modern ve profesyonel çözümler sunan ‘Herdem Temizlik ve Taşımacılık’ şirketi, kentin vazgeçilmezi haline geldi. 13 yılı aşkın süredir Van halkına hizmetin en kalitesini sunan Herdem Temizlik ve Taşımacılık; ev, iş yeri, hastane, okul, cami ve apartman gibi yerlerde temizlik hizmeti veriyor. Şirket olarak koltuk yıkamadan dış cephe temizliğine, inşaat sonrası düzenlemelerden ev ve ofis düzenine, camiden okullara kadar geniş bir yelpazede hizmet sunduklarını belirten Herdem Temizlik ve Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kanmış, “Temizlik, hijyenik bir yaşamın temelidir. Temiz bir ortamda bulunmak, hastalıkların yayılmasını engeller ve sağlıklı bir şekilde yaşamamızı sağlar. Bu8 bağlamda amacımız; öncelikle şehrimizde istihdamı sağlamak ve değerli müşterilerimize, deneyimli personellerimizle kaliteli bir temizlik hizmeti sunmaktır” dedi. Ev, ofis, iş yeri temizliğinin önemli olduğunu ve bunun için haftalık veya günlük rutin temizliklerin alanında profesyonel personelleri tarafından yapıldığına dikkat çeken Kanmış, “Koltuk yıkama konusunda özel teknikler ve ekipmanlar kullanarak, evlerdeki ve ofislerdeki mobilyaların ilk günkü temizliğine kavuşmasını sağlıyoruz. Bu hizmet, özellikle alerjenler ve mikropların giderilmesinde büyük önem taşıyor. Yine şehir hayatının getirdiği kirlilik ve iklim koşulları, binaların dış cephelerini olumsuz etkileyebilir. Herdem Temizlik, profesyonel dış cephe temizleme hizmetleriyle, binaların estetik görünümünü koruyarak değerlerini artırmaktadır. Bunun yanında inşaat çalışmaları sonrasında ortaya çıkan kalıntılar ve dağınıklık, deneyimli ekibimiz tarafından etkin bir şekilde temizlenerek, alanların hemen kullanılabilir hale getirilmesi sağlanıyor. Günlük hayatın yoğunluğu içinde, ev ve ofis temizliği zaman alıcı bir iş haline gelebilir. Ancak Herdem Temizlik, bu ihtiyaca yönelik olarak, detaylı ve düzenli temizlik hizmetleri sunarak yaşam ve çalışma alanlarını ferahlatıyor” ifadelerini kullandı.
Doğunun incisi olan Van, büyüleyici doğası ve tarihi ile dikkat çekerken, son yıllarda sunduğu hizmet ile Herdem Temizlik ve Taşımacılık, kentin parlayan yıldızı haline geldi.

Van’da 13 yıldır temizlik ihtiyaçlarına modern ve profesyonel çözümler sunan ‘Herdem Temizlik ve Taşımacılık’ şirketi, kentin vazgeçilmezi haline geldi. 13 yılı aşkın süredir Van halkına hizmetin en kalitesini sunan Herdem Temizlik ve Taşımacılık; ev, iş yeri, hastane, okul, cami ve apartman gibi yerlerde temizlik hizmeti veriyor. Şirket olarak koltuk yıkamadan dış cephe temizliğine, inşaat sonrası düzenlemelerden ev ve ofis düzenine, camiden okullara kadar geniş bir yelpazede hizmet sunduklarını belirten Herdem Temizlik ve Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kanmış, “Temizlik, hijyenik bir yaşamın temelidir. Temiz bir ortamda bulunmak, hastalıkların yayılmasını engeller ve sağlıklı bir şekilde yaşamamızı sağlar. Bu8 bağlamda amacımız; öncelikle şehrimizde istihdamı sağlamak ve değerli müşterilerimize, deneyimli personellerimizle kaliteli bir temizlik hizmeti sunmaktır” dedi.

Ev, ofis, iş yeri temizliğinin önemli olduğunu ve bunun için haftalık veya günlük rutin temizliklerin alanında profesyonel personelleri tarafından yapıldığına dikkat çeken Kanmış, “Koltuk yıkama konusunda özel teknikler ve ekipmanlar kullanarak, evlerdeki ve ofislerdeki mobilyaların ilk günkü temizliğine kavuşmasını sağlıyoruz. Bu hizmet, özellikle alerjenler ve mikropların giderilmesinde büyük önem taşıyor. Yine şehir hayatının getirdiği kirlilik ve iklim koşulları, binaların dış cephelerini olumsuz etkileyebilir. Herdem Temizlik, profesyonel dış cephe temizleme hizmetleriyle, binaların estetik görünümünü koruyarak değerlerini artırmaktadır. Bunun yanında inşaat çalışmaları sonrasında ortaya çıkan kalıntılar ve dağınıklık, deneyimli ekibimiz tarafından etkin bir şekilde temizlenerek, alanların hemen kullanılabilir hale getirilmesi sağlanıyor. Günlük hayatın yoğunluğu içinde, ev ve ofis temizliği zaman alıcı bir iş haline gelebilir. Ancak Herdem Temizlik, bu ihtiyaca yönelik olarak, detaylı ve düzenli temizlik hizmetleri sunarak yaşam ve çalışma alanlarını ferahlatıyor” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.