Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

.

Gündem 21.06.2024 - 16:56, Güncelleme: 21.06.2024 - 17:08 4406+ kez okundu.
 

.

Van oto sanayide 4 günlük tatili sonrası araçlarının bakımını yaptırmak için getiren vatandaşlar tamir servislerinde iş yoğunluğuna neden olmaktadır.
Oto sanayilerde bu günlerde yoğunluk yaşanmaktadır. Özellikle 9 günlük bayram tatili ve okulların tatile girmesiyle vatandaşlar kimi tatil beldelerine giderken kimi de memleketlerine akraba ziyaretlerine gittiler. Van’da oto sanayi çalışanları 4 gün bayram tatilinde kapalı olması araçlarını tamir ettirmek için bayram sonrasını beklediler. İl dışında gelen ya da bayram tatilinde akraba ziyaretleri yapan vatandaşlar bazı araçlarda arızaya neden oldu. Bundan dolayı sanayinin yolunu tutan araç sahipleri oto saniye yoğunluk oluşturmaktadır. Ayrıca havaların sıcak olması ve özellikle uzak yol yapan sürücüler araçların sıcak havadan dolayı hararet yapması motor arızasına neden olmaktadır. Oto tamir ustaları araç sahibi ve sürücüleri yaz aylarında en büyük hasarın hararet yapmasından kaynaklandığını ve araçları fazla zorlamamalarını radyatör suyunu da mutlaka kontrol edip şeklinde uyarıda bulundular. Oto tamir ustası Erdal Bozkurt özellikle havaların sıcak olması nedeniyle uzun yola çıkanlar motor suyunu sürekli kontrol etmeleri gerektiğindi belirtti.: Bozkurt, “Yoğunluk çok var. 9 gün tatil olduğu için çok getiren oluyor araçlarını. Hava sıcaktır. İl dışından ya da uzun yoldan gelenler araçlarını fazla yormasınlar. Suyunu ve yağını sürekli kontrol etsinler. Çünkü hararet yaptığı zaman motor üst kapağın yanmasına neden olıuyor ve daha çok masraf da oluyor. Ayrıca bayram nedeniyle 4 gün kapalı olan sanayi mesai başlamasıyla vatandaşlar araçlarının tamir veya bakımını yaptırmak için getiriyorlar. O da yoğunluğa neden oluyor.” dedi
Van oto sanayide 4 günlük tatili sonrası araçlarının bakımını yaptırmak için getiren vatandaşlar tamir servislerinde iş yoğunluğuna neden olmaktadır.

Oto sanayilerde bu günlerde yoğunluk yaşanmaktadır. Özellikle 9 günlük bayram tatili ve okulların tatile girmesiyle vatandaşlar kimi tatil beldelerine giderken kimi de memleketlerine akraba ziyaretlerine gittiler.

Van’da oto sanayi çalışanları 4 gün bayram tatilinde kapalı olması araçlarını tamir ettirmek için bayram sonrasını beklediler. İl dışında gelen ya da bayram tatilinde akraba ziyaretleri yapan vatandaşlar bazı araçlarda arızaya neden oldu. Bundan dolayı sanayinin yolunu tutan araç sahipleri oto saniye yoğunluk oluşturmaktadır.

Ayrıca havaların sıcak olması ve özellikle uzak yol yapan sürücüler araçların sıcak havadan dolayı hararet yapması motor arızasına neden olmaktadır.

Oto tamir ustaları araç sahibi ve sürücüleri yaz aylarında en büyük hasarın hararet yapmasından kaynaklandığını ve araçları fazla zorlamamalarını radyatör suyunu da mutlaka kontrol edip şeklinde uyarıda bulundular.

Oto tamir ustası Erdal Bozkurt özellikle havaların sıcak olması nedeniyle uzun yola çıkanlar motor suyunu sürekli kontrol etmeleri gerektiğindi belirtti.: Bozkurt, “Yoğunluk çok var. 9 gün tatil olduğu için çok getiren oluyor araçlarını. Hava sıcaktır. İl dışından ya da uzun yoldan gelenler araçlarını fazla yormasınlar. Suyunu ve yağını sürekli kontrol etsinler. Çünkü hararet yaptığı zaman motor üst kapağın yanmasına neden olıuyor ve daha çok masraf da oluyor. Ayrıca bayram nedeniyle 4 gün kapalı olan sanayi mesai başlamasıyla vatandaşlar araçlarının tamir veya bakımını yaptırmak için getiriyorlar. O da yoğunluğa neden oluyor.” dedi

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.