Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

GELİN VE DAMAT SOLUĞU HASTANEDE ALDI

Yaşam 01.07.2024 - 13:07, Güncelleme: 01.07.2024 - 13:07 4087+ kez okundu.
 

GELİN VE DAMAT SOLUĞU HASTANEDE ALDI

Van’da dünya evine giren Büşra ve Akif çifti, düğün töreninin hemen ardından hastaneye gitmek zorunda kaldı. İstanbul’dan düğün için Van’a gelen 69 yaşındaki akrabaları Humeyran Azhan (69), ani bir rahatsızlık geçirince hastaneye kaldırıldı.
Düğün Töreni Sonrası Beklenmedik Durum Düğün töreninin hemen ardından yaşanan bu beklenmedik durum, hem gelin ve damat hem de davetliler için endişe kaynağı oldu. Büşra ve Akif çifti, düğünün bitimiyle birlikte hastaneye koşarak, rahatsızlanan akrabalarını yalnız bırakmadı.   Hastanedeki İlk Müdahale   …..Hastanesi’ne kaldırılan Humeyran Azhan’a doktorlar tarafından ilk müdahale yapıldı. Akrabalarının sağlığı ile yakından ilgilenen çift, hastane yetkililerinden sürekli bilgi aldı. Azhan’ın durumu hakkında açıklama yapan doktorlar, Kua rahatsızlığından dolayı göğsünde bir sancı olduğunu ve gerekli tetkiklerin yapıldığını ifade etti. Azhan. düğün hediyesi için yanında getirdiği çeyrek altını hastane bahçesinde geline taktı ve tebrik etti.   Gelin ve Damattan Destek Mesajı   Hastanede halalarını ziyaret eden damat Akif, "Akrabamızın sağlığı bizim için çok önemli. Düğünümüzü yarıda bırakıp onun yanında olmak istedik. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur," dedi. Gelin Büşra ise, "Bu zor günümüzde bize destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Humeyran halamızın bir an önce iyileşmesini diliyoruz," şeklinde konuştu.  
Van’da dünya evine giren Büşra ve Akif çifti, düğün töreninin hemen ardından hastaneye gitmek zorunda kaldı. İstanbul’dan düğün için Van’a gelen 69 yaşındaki akrabaları Humeyran Azhan (69), ani bir rahatsızlık geçirince hastaneye kaldırıldı.

Düğün Töreni Sonrası Beklenmedik Durum

Düğün töreninin hemen ardından yaşanan bu beklenmedik durum, hem gelin ve damat hem de davetliler için endişe kaynağı oldu. Büşra ve Akif çifti, düğünün bitimiyle birlikte hastaneye koşarak, rahatsızlanan akrabalarını yalnız bırakmadı.

 

Hastanedeki İlk Müdahale

 

…..Hastanesi’ne kaldırılan Humeyran Azhan’a doktorlar tarafından ilk müdahale yapıldı. Akrabalarının sağlığı ile yakından ilgilenen çift, hastane yetkililerinden sürekli bilgi aldı. Azhan’ın durumu hakkında açıklama yapan doktorlar, Kua rahatsızlığından dolayı göğsünde bir sancı olduğunu ve gerekli tetkiklerin yapıldığını ifade etti.

Azhan. düğün hediyesi için yanında getirdiği çeyrek altını hastane bahçesinde geline taktı ve tebrik etti.

 

Gelin ve Damattan Destek Mesajı

 

Hastanede halalarını ziyaret eden damat Akif, "Akrabamızın sağlığı bizim için çok önemli. Düğünümüzü yarıda bırakıp onun yanında olmak istedik. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur," dedi.

Gelin Büşra ise, "Bu zor günümüzde bize destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Humeyran halamızın bir an önce iyileşmesini diliyoruz," şeklinde konuştu.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.