VAN TARIM FUARI 15. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

Ekonomi 15.04.2025 - 16:05, Güncelleme: 16.04.2025 - 06:21 505 kez okundu.
 

VAN TARIM FUARI 15. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İpekyolu Expo Fuar Aş tarafından organize edilen bu yıl 15. kez kapılarını açacak olan Van Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı 16-20 Nisan 2025 tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.
    Fuar ile ilgili bir açıklamada bulunan İpekyolu Expo Fuar Aş Tarım Fuarı Koordinatörü Veysi UYGUN  ; ‘’Fuarımız 2010 yılından itibaren düzenli olarak organize edilmektedir. Doğuanadolu, Güneydoğu ve Ortadoğu ekseninde sektörün de  buluşma noktası olan fuar, bölgenin en büyük çiftçi buluşması haline gelmiştir. Bölgede tüm çiftçiler ve tarım birimleri tarafından beklenen fuarımız, başta Tarım ve  Orman Bakanlığı olmak üzere Van Valiliği ,Van Ticaret Borsası, Van Ticaret ve Sanayi Odası ,Van Büyükşehir Belediyesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  Van Ziraat  Odaları ve KOSGEB   tarafından desteklenmektedir. Fuarımızda, tarım ve hayvancılık aletleri , ziraii aletler  yeni teknoloji traktör modelleri, tohum ,sulama sistemleri ,paydaş bankalar  gıda ve  birçok farklı alanda ürünler sergilenecektir.Her yıl traktör  satışlarında satış rekorları kıran  fuaramıza, başta ilimiz  çiftçileri olmak üzere çevre illerinden Hakkari , Ağrı, Iğdır, Muş, Şırnak, Batman, Bitlis’ten çiftçilerimiz fuara davet edilmiştir.’’ dedi.       Açıklamasında fuarın önemine değinen Uygun günümüz dünyasında tarım ve hayvancılığın değeri her geçen gün artmaktadır, sadece bölgenin değil dünyanın sayılı tarım üretimini gerçekleştiren ülkemizde, sektörü yeni teknolojilerle buluşturmak ve üretim kapasitesini artırmak için fuarımızı her geçen yıl büyütüp tarım ve hayvancılık sektörüne katkısını artıırmaktayız.      İpekyolu Expo Fuar Aş olarak fuara çok iyi hazırlandıklarını belirten Uygun sözlerine şöye devem etti;     15. ‘si düzenlenen Fuarımıza tüm bölge Tarım ve  Orman İl müdürlükleri , ziraat odaları , ticaret odaları ve ticaret  borsalarından ziyaretçi beklenmektedir.     Her yıl on binlerce ziyaretçiyi yüzlerce profesyonel katılımcıyla buluşturan fuarımız 2025 yılında 100 firma ve 150 den fazla markayı  50 bin ziyaretçiyle buluşturmayı hedeflemektedir. Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün ve Orman İşletme Müdürlüğü katkılarıylaher yıl gelenek haline gelen ücretsiz fidan dağıtımı yapılacaktır. 81 İlden gelen yöresel lezzetler fuarda sergilenecektir. Fuar boyunca ücretsiz servislerimiz halkımızın ve çiftçilerimizin hizmetinde olacaktır.     Fuarımızın başta çiftçilerimiz olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olmasını dileriz.  Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan  bu büyük şölene 16-20 Nisan 2025 taihleri arasında sabah 10.00 akşam 19.00 saatleri arasında tüm halkımzı davetlidir.  diyerek sözlerini bitirdi”
İpekyolu Expo Fuar Aş tarafından organize edilen bu yıl 15. kez kapılarını açacak olan Van Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı 16-20 Nisan 2025 tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

    Fuar ile ilgili bir açıklamada bulunan İpekyolu Expo Fuar Aş Tarım Fuarı Koordinatörü Veysi UYGUN  ; ‘’Fuarımız 2010 yılından itibaren düzenli olarak organize edilmektedir. Doğuanadolu, Güneydoğu ve Ortadoğu ekseninde sektörün de  buluşma noktası olan fuar, bölgenin en büyük çiftçi buluşması haline gelmiştir. Bölgede tüm çiftçiler ve tarım birimleri tarafından beklenen fuarımız, başta Tarım ve  Orman Bakanlığı olmak üzere Van Valiliği ,Van Ticaret Borsası, Van Ticaret ve Sanayi Odası ,Van Büyükşehir Belediyesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  Van Ziraat  Odaları ve KOSGEB   tarafından desteklenmektedir. Fuarımızda, tarım ve hayvancılık aletleri , ziraii aletler  yeni teknoloji traktör modelleri, tohum ,sulama sistemleri ,paydaş bankalar  gıda ve  birçok farklı alanda ürünler sergilenecektir.Her yıl traktör  satışlarında satış rekorları kıran  fuaramıza, başta ilimiz  çiftçileri olmak üzere çevre illerinden Hakkari , Ağrı, Iğdır, Muş, Şırnak, Batman, Bitlis’ten çiftçilerimiz fuara davet edilmiştir.’’ dedi.

      Açıklamasında fuarın önemine değinen Uygun günümüz dünyasında tarım ve hayvancılığın değeri her geçen gün artmaktadır, sadece bölgenin değil dünyanın sayılı tarım üretimini gerçekleştiren ülkemizde, sektörü yeni teknolojilerle buluşturmak ve üretim kapasitesini artırmak için fuarımızı her geçen yıl büyütüp tarım ve hayvancılık sektörüne katkısını artıırmaktayız.

     İpekyolu Expo Fuar Aş olarak fuara çok iyi hazırlandıklarını belirten Uygun sözlerine şöye devem etti;

    15. ‘si düzenlenen Fuarımıza tüm bölge Tarım ve  Orman İl müdürlükleri , ziraat odaları , ticaret odaları ve ticaret  borsalarından ziyaretçi beklenmektedir.

    Her yıl on binlerce ziyaretçiyi yüzlerce profesyonel katılımcıyla buluşturan fuarımız 2025 yılında 100 firma ve 150 den fazla markayı  50 bin ziyaretçiyle buluşturmayı hedeflemektedir. Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün ve Orman İşletme Müdürlüğü katkılarıylaher yıl gelenek haline gelen ücretsiz fidan dağıtımı yapılacaktır. 81 İlden gelen yöresel lezzetler fuarda sergilenecektir. Fuar boyunca ücretsiz servislerimiz halkımızın ve çiftçilerimizin hizmetinde olacaktır.

    Fuarımızın başta çiftçilerimiz olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olmasını dileriz.  Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan  bu büyük şölene 16-20 Nisan 2025 taihleri arasında sabah 10.00 akşam 19.00 saatleri arasında tüm halkımzı davetlidir.  diyerek sözlerini bitirdi”

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.