Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı belli oldu!

Gündem 30.07.2024 - 16:55, Güncelleme: 30.07.2024 - 16:55 2952+ kez okundu.
 

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı belli oldu!

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimini belirlemek için 11. Kez seçime gitti.
Bölgede en fazla gazeteci üyesi bulunan ‘Vangölü Gazeteciler Cemiyeti' 11'inci kez genel kurula gitti. DHA Muhabiri Orhan Aşan ve WanHaber sitesinin genel yayın yönetmeni Uğur Tunçdemir'in yarıştığı seçimde yeni başkan belli oldu. YENİ BAŞKAN ORHAN AŞAN OLDU Van ve ilçelerinde yüzden fazla üyesi olan, kentin en büyük meslek kuruluşu olan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti bugün düzenlenen seçim ile yeni yönetimini belirledi. DHA Muhabiri Orhan Aşan ve WanHaber sitesinin genel yayın yönetmeni Uğur Tunçdemir'in yarıştığı seçimde yeni başkan Orhan Aşan yapılan seçimi kazanarak Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı oldu. İŞTE OY DAĞILIMI; 109 üyesi bulunan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nde 95 kişi oy kullanırken 13 kişi ise sandığa gitmeyerek oy kullanmadı. 2 geçersiz oyun çıktığı sandıkta Orhan Aşan 58 oy alırken Uğur Tunçdemir 35 oy aldı. Bu sonuçla DHA Muhabiri Orhan Aşan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı oldu.
Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimini belirlemek için 11. Kez seçime gitti.

Bölgede en fazla gazeteci üyesi bulunan ‘Vangölü Gazeteciler Cemiyeti' 11'inci kez genel kurula gitti. DHA Muhabiri Orhan Aşan ve WanHaber sitesinin genel yayın yönetmeni Uğur Tunçdemir'in yarıştığı seçimde yeni başkan belli oldu.

YENİ BAŞKAN ORHAN AŞAN OLDU

Van ve ilçelerinde yüzden fazla üyesi olan, kentin en büyük meslek kuruluşu olan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti bugün düzenlenen seçim ile yeni yönetimini belirledi. DHA Muhabiri Orhan Aşan ve WanHaber sitesinin genel yayın yönetmeni Uğur Tunçdemir'in yarıştığı seçimde yeni başkan Orhan Aşan yapılan seçimi kazanarak Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı oldu.

İŞTE OY DAĞILIMI;

109 üyesi bulunan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nde 95 kişi oy kullanırken 13 kişi ise sandığa gitmeyerek oy kullanmadı. 2 geçersiz oyun çıktığı sandıkta Orhan Aşan 58 oy alırken Uğur Tunçdemir 35 oy aldı. Bu sonuçla DHA Muhabiri Orhan Aşan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı oldu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.