Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
hur kol

VAN’DA ALFA ORGANİZASYON VE DAVET EVİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Ekonomi 21.06.2024 - 11:10, Güncelleme: 21.06.2024 - 11:10 4492+ kez okundu.
 

VAN’DA ALFA ORGANİZASYON VE DAVET EVİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Van’da genç kadın girişimci Şeyda Erfidan ve eşi Akın Erfidan tarafından kurulan Alfa Organizasyon ve Davet Evi, görkemli bir törenle hizmete açıldı.
  İpekyolu ilçesine bağlı Halilağa Mahallesi Gölbaşı Caddesi üzerinde kurulan işletmenin açılışına TÜRSAB Doğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Taştan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Gümüş ve çok sayıda davetli katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Merkez PTT Şefi M. Salih Erfidan, cesaretlerinden dolayı genç girişimcileri tebrik ederek, işletmenin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Törende açıklamalarda bulunan genç girişimci Şeyda Erfidan ise geçen yıl organizasyon şirketi olarak atıldıkları sektörde, emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, “ 2023 yılında organizasyon şirketi olarak atıldığımız bu sektörde, işimizi büyüterek yolumuza devam ediyoruz” dedi. Kurdukları işletme ile nişan, söz, kına, sünnet, Mevlit ve doğum günü gibi özel günlerde vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacaklarını vurgulayan Erfidan, “Alfa Organizasyon sadece ticari bir girişim olmanın ötesinde, yaratıcı fikirlerin ve yenilikçi çözümlerin doğacağı, müşterilerine en iyi hizmetin sunulacağı bir merkez olacaktır. Şehrimize değer katmak, bizleri yol arkadaşı olarak tercih edecek tüm misafirlerimizin en özel ve güzel anlarını unutulmaz kılmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle attığımız her adımda yanımızda olup desteklerini esirgemeyen ailemize ve dostlarımıza teşekkür ediyor, işletmemizin ilimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Açılış kurdelesinin kesilmesi ve işletmenin gezilmesinin ardından tören ikramlarla sona erdi.    
Van’da genç kadın girişimci Şeyda Erfidan ve eşi Akın Erfidan tarafından kurulan Alfa Organizasyon ve Davet Evi, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

 

İpekyolu ilçesine bağlı Halilağa Mahallesi Gölbaşı Caddesi üzerinde kurulan işletmenin açılışına TÜRSAB Doğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Taştan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Gümüş ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Merkez PTT Şefi M. Salih Erfidan, cesaretlerinden dolayı genç girişimcileri tebrik ederek, işletmenin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Törende açıklamalarda bulunan genç girişimci Şeyda Erfidan ise geçen yıl organizasyon şirketi olarak atıldıkları sektörde, emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, “ 2023 yılında organizasyon şirketi olarak atıldığımız bu sektörde, işimizi büyüterek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Kurdukları işletme ile nişan, söz, kına, sünnet, Mevlit ve doğum günü gibi özel günlerde vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacaklarını vurgulayan Erfidan, “Alfa Organizasyon sadece ticari bir girişim olmanın ötesinde, yaratıcı fikirlerin ve yenilikçi çözümlerin doğacağı, müşterilerine en iyi hizmetin sunulacağı bir merkez olacaktır. Şehrimize değer katmak, bizleri yol arkadaşı olarak tercih edecek tüm misafirlerimizin en özel ve güzel anlarını unutulmaz kılmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle attığımız her adımda yanımızda olup desteklerini esirgemeyen ailemize ve dostlarımıza teşekkür ediyor, işletmemizin ilimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesinin kesilmesi ve işletmenin gezilmesinin ardından tören ikramlarla sona erdi.

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enfarklihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.