VAN GAZETECİLER 1.VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
VAN GAZETECİLER 1.VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Van’da görev yapan yerel ve yaygın medya mensupları arasında gerçekleşen ‘1.Voleybol Turnuvası' sona erdi. Van Kalesi ekibi turnuvanın şampiyonu oldu.
Yoğun iş temposu ve stresten bir nebze olsun uzaklaşmak isteyen basın mensupları arasında kaynaşma ve dayanışmayı artırmak amacıyla yapılan turnuva yaklaşık bir ay sürdü.
Dört takımın katıldığı turnuvada çekişmeli geçen karşılaşmalar neticesinde Van Kalesi ekibi turnuvanın birincisi olurken, Akdamar takımı ikinci, Tuşba takımı ise üçüncü oldu.
Takımlar kazanmak için kıyasıya mücadele ederken, gazeteciler turnuvadan büyük keyif aldıklarını ve eğlendiklerini belirtti.
Turnuvayı düzenleyen Gazeteci Necmi İdiz,
"Turnuvamız oldukça güzel geçti. Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Arda Aşkın ve ekibinin de katıldığı turnuvada, birincilik, ikincilik ve üçüncülük kupaları ve madalyalar verildi. Bu turnuvanın düzenlenmesinde katkı sunan Nazlı Timur'a ve gazeteci dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Turnuva kupa ve madalyonlarının takdiminden sonra hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
Van HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.